PRANEŠIMAS PARTNERIAMS  2010 03 08

Norime informuoti, kad viešbutis KLAIPĖDA Vilniuje, viešbutis KLAIPĖDA Kaune ir viešbutis KLAIPĖDA Klaipėdoje keičia pavadinimą.

Viešbutis KLAIPĖDA Vilniuje -> Viešbutis AMBERTON
Informuojame, kad viešbutis KLAIPĖDA, įsikūręs L. Stuokos-Gucevičiaus 1, Vilniuje nuo š.m. gegužės 3-ios dienos oficialiai keičia viešbučio pavadinimą į AMBERTON. Įmonės juridinis pavadinimas lieka tas pats – UAB „Šventaragio Slėnis“. Iki nurodytos datos bus pakeista visa reklaminė medžiaga bei visos kitos viešbučio veikloje naudojamos formos ir atributika, pristatanti naująjį pavadinimą ir prekinį ženklą.  Iki gegužės 3-ios dienos bus pakeistos lauko iškabos, esančios ant viešbučio fasado ir prie įėjimo į viešbutį.  Viešbučio kontaktai nesikeičia. Viešbučio darbuotojai nesikeičia. Po pavadinimo pakeitimo lieka galioti visos pasirašytos sutartys su partneriais. Su šiuo pranešimu pristatome ir naująjį logotipą.
Būsime dėkingi, jei informuosite apie tai savo partnerius. Taip pat nuo balandžio vidurio prašome pakeisti senąjį viešbučio pavadinimą nauju savo sistemose ir pardavimo kanaluose.

Viešbutis KLAIPĖDA Kaune -> Viešbutis AMBERTON COZY
Informuojame, kad viešbutis KLAIPĖDA, įsikūręs Kuzmos 8, Kaune, nuo š.m. gegužės 3-ios dienos oficialiai keičia viešbučio pavadinimą į AMBERTON COZY. Įmonės juridinis pavadinimas lieka tas pats – UAB „Minotel“. Iki nurodytos datos bus pakeista visa reklaminė medžiaga bei visos kitos viešbučio veikloje naudojamos formos ir atributika, pristatanti naująjį pavadinimą ir prekinį ženklą.  Iki gegužės 3-ios dienos bus pakeistos lauko iškabos, esančios ant viešbučio fasado ir prie įėjimo į viešbutį.  Viešbučio kontaktai nesikeičia. Viešbučio darbuotojai nesikeičia. Po pavadinimo pakeitimo lieka galioti visos pasirašytos sutartys su partneriais. Su šiuo pranešimu pristatome ir naująjį logotipą.

Viešbutis KLAIPĖDA Klaipėdoje -> Viešbutis AMBERTON KLAIPĖDA
Informuojame, kad viešbutis KLAIPĖDA, įsikūręs Naujojo Sodo 1, Klaipėdoje, nuo š.m. birželio 1-os dienos oficialiai keičia viešbučio pavadinimą į AMBERTON KLAIPĖDA. Įmonės juridinis pavadinimas lieka tas pats – AB „Klaipėdos“ viešbutis. Iki nurodytos datos bus pakeista visa reklaminė medžiaga bei visos kitos viešbučio veikloje naudojamos formos ir atributika, pristatanti naująjį pavadinimą ir prekinį ženklą.  Iki birželio 1-os dienos bus pakeistos ir lauko iškabos, esančios ant viešbučio fasado ir prie įėjimo į viešbutį.  Viešbučio kontaktai nesikeičia. Viešbučio darbuotojai nesikeičia. Po pavadinimo pakeitimo lieka galioti visos pasirašytos sutartys su partneriais. Su šiuo pranešimu pristatome ir naująjį logotipą.

Būsime dėkingi, jei informuosite apie tai savo partnerius. Taip pat nuo gegužės vidurio prašome pakeisti senąjį viešbučio pavadinimą nauju savo sistemose ir pardavimo kanaluose.
Viešbučių grupė „KLAIPĖDA“ nuo 2009 m. vasario mėnesio yra valdoma įmonės UAB „Hoteliers Co.“ AMBERTON prekinis ženklas yra įmonės UAB „Hoteliers Co.“  nuosavybė.

Iškilus klausimams, rašykite: marketing@hoteliersco.lt

Pagarbiai,