en/ru
Kontaktai
/
Rezervuoti

Masažas

Masažas - kūno pažinimo filosofija
Rezervuoti
2 suaugusieji - 0 vaikai
suaugusieji
vaikai (4-13)
Kūdikiai (0-3)
 
Sezono kaina
Nesezono kaina
Masažas karštais akmenimis
60 min.
89 €
Sezono kaina: 89 €
Nesezono kaina:
60 min.

Kas gali būti geriau už masažą? Tik masažas karštais akmenimis mūsų SPA centre! Ši procedūra skirta fiziniam ir psichiniam išsekimui, ji tikrai padės įgyti fizinę sveikatą ir ramybę. Mūsų specialistai naudoja tik natūralius vulkaninės kilmės akmenis, kurie sąveikaudami su žmogaus kūnu gali pasidalyti savo energija. Masažas karštais akmenimis daugeliui žinomas kaip akmenų terapija. Šiandien tai viena populiariausių procedūrų mūsų centre, nes ji vienu metu turi fiziologinį, kosmetinį ir psichologinį poveikį žmogui, o tai svarbu šiuolaikiniame gyvenimo ritme.

AKMENŲ masažas – tai masažas karštais akmenimis. Procedūros metu atliekamas kūno, rankų, kojų, pėdų masažas pagal specialias technikas.  Tai klasikinės masažo terapijos atmaina, kuomet ant refleksogeninių zonų dėliojami įkaitinti iki 45 – 60°C akmenys. Bazalto akmenys ilgą laiką išlaiko šilumą, o tai padeda atpalaiduoti raumenis, minkština audinius, sušildo kūną. Masažui naudojamas švelnus fito-kompleksas, kurio pagalba oda pamaitinama ir tampa neprilygstamai minkšta.

Gydomasis poveikis: gerina kraujotaką, stiprina imunitetą, jaučiasi maloni šiluma, prasiskverbianti į kūną, mažina raumenų ir sąnarių skausmus, valo poras ir šalina toksinus, šalina iš organizmo skysčių perteklių, gerėja nuotaika, miego kokybė.

 

 

Shiatsu – taškinis pėdų masažas
30 min.
44 €
Sezono kaina: 44 €
Nesezono kaina:
30 min.

Šis metodas pagerina žmogaus funkcinės būsenos korekciją. Praktikuojantys Shiatsu masažo metodų meistrai padeda savo klientams atsikratyti tam tikrų ligų nenaudojant vaistų. Masažo technika turės teigiamą poveikį sveikatai – skausmas sumažės iki minimumo.

Masažas pagerina kraujo tekėjimą visame kūne ir suaktyvina smegenų veiklą. Spaudimo technika veikia biologiškai aktyvius taškus. Pati procedūra yra tikras malonumas, lydimas visiško atsipalaidavimo ir didžiulio efektyvumo, energijos ir gyvybingumo atkūrimas, sumažėja stresas ir apatija, pagreitėja medžiagų apykaitos pasišalinimo procesai, atsistato darbingumas.

 

Švediškas masažas
30 min.
54 €
Sezono kaina: 54 €
Nesezono kaina:
30 min.

Švediškas masažas yra speciali terapinė ir diagnostinė sistema. Švediško masažo technika numato įgyvendinti tam tikrų judesių sistemą, kuri aktyvina kraujotaką, atstato raumenų skaidulų elastingumą. Jie taip pat padeda atkurti sąnarių lankstumą ir tvirtumą. Tai nesukelia sunkių skausmingų pojūčių. Pagrindinis tikslas yra sveikimas.

Šios technikos ypatumas yra darbas ne tik su oda ir raumenimis, bet ir su sąnariais. Šiandien jis yra populiarus visame pasaulyje dėl savo paprastos technikos ir efektyvumo.

Kiekvienas judesys skirtas paruošti kūną kitam etapui, kas sudaro pilną, harmoningą masažą, taip greičiau pasiekiamas norimas rezultatas, jis būna efektyvesnis ir geriau jaučiamas.

Atliekamas švediškas nugaros masažas 30 min. atsižvelgiant į  kliento nusiskundimus, tiek švediškas  viso kūno masažas 60-90 min.

Indiškas galvos ir pečių juostos masažas
30 min.
44 €
Sezono kaina: 44 €
Nesezono kaina:
30 min.

Indiškas galvos masažas yra veiksminga gydomoji ir atpalaiduojanti masažo technika. Šis masažas  (hindi kalba jis vadinamas „čampi“) indų kultūroje turi gilias ir senas tradicijas. Jų pradžia – Indijos šeimose.

Masažuojama pečių zona, rankų dalis  (žąstas), kaklas, galva, veidas.  Šis masažas –  greitas, paprastas ir veiksmingas būdas, atpalaiduoti įtampą, suteikiantis naujų jėgų. Masažas atliekamas ant paprastos kėdės. Klientui galima nusirengti ir galima nenaudoti  aliejų   (nebent  klientas pats to pageidautų). Indiškas galvos masažas atpalaiduoja susikaupusią įtampą bei atkuria energijos pusiausvyrą. Masažas tinkamas daug dirbantiems, keliaujantiems, vairuotojams , dirbantiems  daug prie kompiuterio. Atpalaiduoja pertemptus raumenis, padeda išlaikyti dėmesį, patiriantiems stresą. Po masažo klientui atsiranda žvalumas, laikysena tampa grakštesnė ir lengvesnė, atsiranda daugiau energijos ir pasitikėjimo savimi.

Šis masažas veiksmingai atpalaiduoja įsitempusius raumenis, stimuliuoja ir aktyvina limfos sistemos veiklą, didina sąnarių lankstumą, suteikia žvalumo, mažina stresą.

 

Atpalaiduojantis viso kūno masažas
60 min. 90 min.
84 € 104 €
Sezono kaina: 84 € 104 €
Nesezono kaina:
60 min. 90 min.

Atpalaiduojantis masažas atliekamas lėtais, plačiais judesiais, todėl tinka kiekvienam norinčiam atpalaiduoti raumenis, nuraminti centrinę nervų sistemą, sumažinti dirglumą ir pašalinti nuovargį. Masažo metu naudojami eteriniai aliejai dar labiau sustiprina atsipalaidavimo, ramybės, pasinėrimo į save pojūtį. Šis masažas rekomenduojamas esant nuovargio sindromui, miego sutrikimams, nervų ir širdies kraujagyslių sistemų susirgimams.

 

Gydomasis viso kūno masažas
60 min. 90 min.
94 € 118 €
Sezono kaina: 94 € 118 €
Nesezono kaina:
60 min. 90 min.

Gydomasis viso kūno masažas yra ypač naudingas žmonėms, dirbantiems sėdimą darbą, patiriantiems nuolatinę nervinę įtampą, varginamiems stuburo skausmų. Tai vienas populiariausių  gydomųjų masažų, padedantis pašalinti raumenų įtampą, susidariusią dėl ydingos laikysenos, stuburo patologijos ar nervinės įtampos.

 

Aromaterapinis viso kūno masažas
60 min. 90 min.
84 € 114 €
Sezono kaina: 84 € 114 €
Nesezono kaina:
60 min. 90 min.

Aromaterapinis masažas skirtas giliam atsipalaidavimui, kurio metu nurimsta ne tik kūnas, bet ir protas, sugrįžta gražiausi prisiminimai, užlieja teigiamos emocijos, ramybė. Eterinių aliejų kompozicijos poveikis nukreipiamas nuimti raumenų įtampą, pagerinti medžiagų ir kraujo apytaką, o taip pat pasiekti gilią ramybę ir atsipalaidavimą, sumažinti stresą, įtampą, pagerinti Jūsų nuotaiką.

 

Gydomasis nugaros masažas
30 min.
54 €
Sezono kaina: 54 €
Nesezono kaina:
30 min.

Masažas prasideda lėtais judesiais, vietomis daromas greičiau, taip stimuliuojama kraujo apytaka. Jaučiantiems skausmą, nuovargį, su unikalia akupresūros technika palengvės raumenų tonusas, ypatingai didelis dėmesys skiriamas skausmingoms, raumenų ,,sustingusioms‘‘ vietoms, tokioms kaip sustingęs kaklas ir viršutinė nugaros dalis, sukaustyti pečiai ir pastovioje įtampoje esantys apatinės nugaros dalies raumenys.

 

Masažas vaikams (iki 10 m.)
30 min.
29 €
Sezono kaina: 29 €
Nesezono kaina:
30 min.

Mes siekiame pasirūpinti ir pačiais mažiausiais savo svečiais. Kaip papildomą, mažojo džiaugsmo, sveikatos stiprinimo priemonę, siūlome naudoti masažą. Kai vaikas pradeda vaikščioti, padidėja krūvis jo atramos – judėjimo sistemai – pečiams, nugarai. Vaikų masažas suteikia tiek profilaktinį, tiek ir gydomąjį poveikį. Mes dirbame su vaikais nuo 1 metų amžiaus.

 

Pėdų masažas
15 min.
24 €
Sezono kaina: 24 €
Nesezono kaina:
15 min.

Pėdos – kūno dalis, jungianti mus su žemes visata. Jos mus nešioja visą gyvenimą. Dėl to mes privalome jomis pasirūpinti. Pėdose gausu nervinių ląstelių susijusių su visais organais, jos riša ir palaiko žmogaus balansą. Šis masažas po sunkios darbo dienos stimuliuoja apsunkusias pėdas, atstato ir sustiprina žmogaus energetiką.

 

Gydomasis kojų masažas
30 min.
44 €
Sezono kaina: 44 €
Nesezono kaina:
30 min.

Masažuojama visa koja – pėdos, blauzdos ir šlaunys iš abiejų pusių. Masažo tikslas: nuskausminti; atpalaiduoti; pagerinti kraujotaką; atstatyti darbingumą.

 

Galvos ir pečių juostos masažas
30 min.
44 €
Sezono kaina: 44 €
Nesezono kaina:
30 min.

Masažuotojas gali suaktyvinti medžiagų apykaitą, nuraminti arba atvirkščiai, tonizuoti raumenis, pagerinti kraujo ir limfos cirkuliavimą. Atpalaiduoja įtemptus kaklo ir pečių juostos raumenis, malšina kaklo, galvos skausmus, galvos svaigimą, mažina padidėjusį jautrumą ir įtampą. Pečių juostos masažas atstato darbingumą, gerina savijautą, stiprina fizinę bei emocinę sveikatą.

 

Individualizuotas viso kūno masažas + veido masažas
60 min. 90 min.
84 € 109 €
Sezono kaina: 84 € 109 €
Nesezono kaina:
60 min. 90 min.

Svajojate apie masažą, sukurtą specialiai jums. Masažuotojas pasistengs sujungti Jūsų patirtis ir sukurti išskirtinai jums pritaikytą masažą.

SPA ritualai
Diagnostinė apžvalga ir specialistų konsultacijos
KŪNO PUOSELĖJIMO PROCEDŪROS su PHYT‘S kosmetika
APARATINĖS KŪNO IR VEIDO PROCEDŪROS
Masažas
Vandens terapija
Fizioterapija
GYDOMOSIOS TRENIRUOTĖS
Somnariumas
Veido priežiūros procedūros